ΝΙΚΕΛΛΗ Hotel - restaurant - cafe bar

Ελατοχώρι Πιερίας

Τηλ 2351082218

 

Ένας νέος χώρος, ο οποίος μπορεί να ικανοποιήσει κάθε επισκέπτη, που επέλεξε να ζήσει στιγμές απόλαυσης, ψυχαγωγίας και ξεγνοιασιάς στα μαγευτικά Πιέρια, στο Ελατοχώρι.

Ξενοδοχείο με άνετους και πολυτελείς χώρους. Δωμάτια με θέα στα καταπράσινα Πιέρια, τον μυθικό Όλυμπο, αλλά και την ήρεμη πεδιάδα της Πιερίας, που ακουμπά στον Θερμαϊκό κόλπο και στο Αιγαίο. Εδώ η διαμονή σας αγγίζει το όνειρο και είναι μια πολύτιμη συλλογή μοναδικών εμπειριών.

Στο εστιατόριο σας περιμένουν μοναδικές τοπικές παραδοσιακές γεύσεις, αλλά και δημοφιλή πιάτα που δεν τα γευτήκατε πουθενά καλύτερα.

Για το ποτό σας ή τον καφέ σας, η άνετη αίθουσα του café-bar και ο διάκοσμός της, σας παρασύρει σε ένα ταξίδι απόλαυσης, ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης.  

Στο ΝΙΚΕΛΗ ζείτε αυθεντικά την παραδοσιακή ατμόσφαιρα, εναρμονισμένη απόλυτα με την απλότητα και τη διακριτική πολυτέλεια. Απολαμβάνετε τη μοναδική φιλοξενία των ιδιοκτητών, που έχουν πάντα ένα χαμόγελο για σας, όσο και την εκπληκτική θέα στις απαράμιλλης ομορφιάς και μοναδικής ποικιλίας χρωμάτων βουνοπλαγιές των Πιερίων.

 

Από εδώ, την κορυφή του Ελατοχωρίου, μπορείτε να ξεκινήσετε για το Χιονοδρομικό Κέντρο και να χαρείτε την μαγεία του χιονιού.

Αν σας αρέσει η πεζοπορία στη φύση, από δω ξεκινούν μονοπάτια και διαδρομές μέσα σε δάση οξιάς, δρυός και πεύκων. Θα φτάσετε σε μέρη σκιερά, σε λιβάδια από αγριολούλουδα και γάργαρες πηγές, που τα νερά τους χάνονται και εμφανίζονται μέσα απ’ την πέτρα. Αυτό το μαγευτικό τοπίο θα σας αποκαλύψει γιατί οι πρόγονοί μας δεν θα μπορούσαν να τοποθετήσουν αλλού τις Μούσες.

 

Το Πιέρια, το Ελατοχώρι, το συγκρότημα ΝΙΚΕΛΗ σας προσκαλούν και σας προκαλούν να ζήσετε κάθε εποχή του χρόνου, την αυθεντική ελληνική φύση, την παράδοση την μοναδική ελληνική φιλοξενία.

 

 

 

www.nikelli.gr

 

 

Αρχική | Ελατοχώρι | Χιονοδρομικό | Διαμονή | Φαγητό | Διασκέδαση | Χάρτες | Χρήσιμα | Επικοινωνία

Developed by Artestudio     photography Dimitris Beglidis 

  Όροι χρήσης    Διαφήμιση